Visolie & L-theanine zitten in lto 3

Vanuit Canada is er een middel in Nederland verkrijgbaar dat Lto3 heet. Het is in Nederland een voedingssupplement en vrij verkrijgbaar. In LTO3 zitten natuurlijke ingrediënten. De potjes bevatten diverse pillen welke een hoge concentratie visolie en groene thee extract bevatten. Mensen gebruiken de pilletjes voornamelijk voor een verbeterde concentratie en meer overzicht. De combinatie van deze 2 middelen kunnen ervoor zorgen dat de alfa golven in het brein toenemen.

Tijdens het leren

lerenWat voor een heldere en scherpe geest zorgt. Mensen die moeten leren of moeite hebben om de concentratie er volledig bij te houden melden dat ze veel profijt hebben van het middel. Ook kan het in combinatie met koffie zorgen voor een heldere en productieve dag. Er zijn mensen die het middel daar voornamelijk voor gebruiken. In Japan wordt het groene thee extract wat ook in het middel lto3 aanwezig is (L-theanine) ook in andere voeding toegevoegd. Bij ons in Nederland wordt het vooral als supplement verkocht en het is natuurlijk ook terug te vinden (in lage dosis) in groene thee.

Er zijn in Nederland een aantal winkels die het verkopen, maar het wordt vooral op het internet besteld bij de importeur ervan. LTO3 is niet goedkoop, maar soms worden er door de leverancier kortingscodes uitgegeven zodat er een korting gerealiseerd kan worden. Ook bij het bestellen van een grotere hoeveelheid kan de prijs wat zakken. Sommige mensen bestellen dus direct voor een langere periode om zo de prijs per potje te verlagen.