Goedkope Engelse voice-over boeken

Een goedkope Engelse voice-over boeken, die ook nog eens prima klinkt, dat wil iedere producent wel die bezig is met een online commercial of informerende bedrijfsfilm. Maar dat klinkt simpeler dan het is! Want als je een Engelstalige voice-over zoekt, zul je zoveel Britse stemacteurs zien, dat je al snel het benodigde overzicht kwijtraakt.

Engelse voiceover tarieven

Populair Engelstalig voice-over werk is anno 2021 het inspreken van bedrijfsvideo opdrachten en pre-roll reclamespots. Vooral bij bedrijfsfilms wordt gekeken naar de Engelse voiceover tarieven. Dit heeft een belangrijke reden, en dat is omdat een goedkope bedrijfsfilm al snel 1.000 euro kost. Dan moet er niet teveel geld worden weggegooid worden aan een Engelse voice-over natuurlijk.

Betaalbare Engelse voice-overs

Daarom heeft het bedrijf alleen maar betaalbare Engelse voice-overs. Maar niet alleen betaalbaar, maar ook echt goed klinkend met een typisch Brits stemgeluid. Want een matige Engelse voice-over kan je bedrijfsvideo ook verprutsen. Je zult dus wel wat kwaliteit moeten bieden aan de stemzoeker die een goede Engelse stemacteur zoekt.

One Media heeft in 2020 onderzoek gedaan naar wat voice over opdrachtgevers in het werkveld van bedrijfsfilm een redelijk voice over tarief vinden voor het inspreken van een Britse voice-over stem. Daaruit kwam een tarief van om en nabij de 200 euro, en daarom vind je vele Britse top stemmen in die prijscategorie bij dit Engelse stemmenbureau.

Britse stemacteur

Volgens One Media is het zeker niet in het belang van zowel opdrachtgevers als de Britse stemacteur om niet al te goedkoop als voice-over te werken. Want wanneer een Engelstalige voice-over acteur voor weinig geld werkt zou hij ontzettend veel Engelstalige voice-overs moeten inspreken.

Engelse stemacteur

Wat gebeurt er vervolgens in de praktijk? Nou, zo’n Engelse voice-over hoor je dan op veel te veel plekken, waardoor talloze bedrijfsfilms zullen eindigen met steeds diezelfde goedkoop klinkende Engelse stemacteur, waardoor jouw film niet opvalt. Met een stem van One Media heb je gelukkig nooit zo’n probleem.